Modern Talking Fanclub
Modern Talking Fanclub
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
KMD

 
Friss hírek
Friss hírek : A szervezés folyamata...

A szervezés folyamata...


A koncert utáni konfliktushelyzetet szeretnénk most valahogy orvosolni ezzel a levéllel!

Tudjuk, hogy most sokan haragudtok ránk, és részben igazatok is van, de csak részben. Most megpróbáljuk elmagyarázni azt, hogy miért kellett a találkozónak így történnie, és ha valaki ezek után még mindig haragot, csalódottságot érez, azt nagyon sajnáljuk, de itt az igazat fogjátok olvasni, azt, ahogy ennek a menete zajlik .Ez a levél elsősorban azoknak szól, akik szerint mi önzőek vagyunk, akik meg vannak sértve , illetve azoknak akik úgy gondolják nem mi vagyunk a klubbért....

Tehát...mikor ezt az egész dolgot elkezdtük szervezni Anikóval, eszünkbe jutott, hogyan is lehetne Thomas tudtára hozni, hogy ez a  klub létezik, él. Kipattant az ötlet, mi lenne ha csinálnánk egy emlékkönyvet, hisz az személyes ajándék. Igenám, de hogy jut be..?
Először arra gondoltunk a szervezők által, de mivel akkor nem tudja Thomas kötni senkihez a dolgot, így úgy gondoltuk akkor be kell jutnunk.
Megkerestük a  szervezőt, elmondtuk mit szeretnénk, és először nem igazán kecsegtetett minket semmi jóval. Itt szeretném hangsúlyozni azt, hogy nem igaz az a híresztelés, miszerint mi tudtuk, hogy bejutunk 2 hónapja! Nem tudtuk, végig nagyon kétséges volt a  dolog.
Aztán mikor már kezdett egy reménysugár kialalukni,(az utolsó illantban) mondták hogy adjuk le  a névsort ki menne be, de még ekkor sem volt biztos hogy sikerül. Igen adjuk le, de könnyű mondani! Tudjátok, vannak tagjaink akiket nagyon nagyon szeretünk, aki érzi, tudja hogy róla van szó. És legszívesebben mindenkit bevittünk volna az lett volna az igazi. De csak 5 percet kaptunk! Szóval Anikó és én szerveztük a buszt, tehát mi, Gyuri a klubvezetőnk,- érdekes ha ő nem jött volna be, Marcsi a  felesége, illetve Zoli a fénytechnikus. Ez 5 ember. Se több se kevesebb...Ennyi. Igen, sokan mondjátok azt, hogy Anikó már többször találkozott vele, jogos. De ő szervezett szinte mindent, nagyon sokat dolgozott! Fogalmatok sincs arról, hogy mennyi munkával jár egy ilyen útnak a leszervezése, mi is azt hittük, hogy sima ügy lesz.
Tehát 5 ember! A kikötések azok voltak, hogy gyorsan elmondjuk kik vagyunk, odaadjuk az ajándékot egy-egy autogramm (fejenként 1!!!!!!!) fotózás és eltününk! Skacok! Egyszerűen nem volt arra esélyünk sem, hogy többet kérjünk! Mi azt akartuk ezzel az akcióval elérni, hogy Thomas tudjon rólunk, ezért volt az aláírás a könyvbe illetve  a fotózás a koncert előtti klubban...nem magunkról beszéltünk, magam nevében nem arról hogy mennyire hálás vagyok azért, hogy  a kórházban is míg tulajdonképpen 10 műtéten estem át és élet - halál között lebegtem megköszönjem hogy őt hallgathattam, hanem RÓLATOK volt szó! A klubról! Hogy vagyunk! Arra se volt lehetőségük, időnk, hogy elmondjuk egyenként a  nevünket és elmondjuk ki mit csinál a klubban.
Tehát nehogy azt higgyétek hogy ez úgy megy hogy odamentek  a művészbejáróhoz és bejuttok. Nem. Még melegedni sem mehettünk be. Volt, aki az ÖSSZES lemezt elvitte hogy írja alá Thomas, mondta, bemenni nem akar,  de nem lehetett még neki sem csak egyet aláírtani. Thomas késve érkezett, fél 7 után pár perccel, és a sajtótájékoztatónak fél 7-kor kellett volna kezdődnie...ezért sem volt idő többre. Rohanás volt, fejetlenség volt bent. Pillantok alatt kellett mindenre reagálni Zoli le is maradt a fotózásról...
Páran azt kérdeztétek, miért nem szóltunk előre? Azért mert kikötés volt. Gondoljátok el, ha szólunk akár egy embernek, az továbbadja, és akkor nem hogy 5 fő, de SENKI nem jut be. Igen mondtátok egy páran, hogy ő nem adta volna tovább...de mint említettem 5 fő mehetett be, és ha egy 6. tudja.....
Azt is kérdeztétek a buszon miért mondtuk visszafelé hogy nem. Azért, mert sejtettük, hogy cirkusz lesz, és nem akartuk a visszautat így eltölteni, gondoljátok el milyen hangulat lett volna hazafelé...nem akartuk az utat visszefelé tönretenni.
Tudjátok, nekünk is nagyon sok minden rosszul esett, néhányan igen megnehezítettétek a dolgot. Neveket nem említek, de tudjátok, mikor valaki nem akart fizetni, alkudozik vagy amikor 1-2 ember elküldte Anikónak, hogy kiszámolták, hogy mennyi jár vissza, az nagyon rosszul esett nekünk! Honnan tudtátok pontosan mennyi a busz? Mi megmondtuk, minden fillért visszakaptok, és ez a pár ember mégis keverte a sz...t.Volt aki arra hivatkozott azért számolta ki, mert anyagi gondjai vannak...kinek nincs? Én keményen mínuszban vagyok a számlámon, és Anikó komoly összeget telefonált el arra hogy mindenkit felhívjon, mégsem fordult meg a  fejünkben, hogy akár egy forintot is elvonjunk Tőletek...az ajándékokról nem is beszélve; akár Thomas részére, akár a karkötőkről vagy a buszra felragasztott plakátokról beszélve. És arra is hivatkozott valaki, hogy őt miért nem vittük be, mert ő két embert hozott a  buszra, de  a klubba egyszer nem jött le. Azzal, hogy ö 2 embert hozott, azzal magának is jót tett, mert több pénz folyt be, így többet tudtunk visszadni. Anikó teljesen kikészült azon is hogy fáradságot nem  kímélve és a telefonszámláját növelve- közel több tíz ezer forintot amit telefonra költött azzal hogy Mindenkivel egyeztetett szívesen visszahívta, sőt  az ajándékot amit a  TI nevetekben adtunk oda a saját pénzünkből fedeztük, na meg a karkötőt is...DE MI VAGYUNK AZ ÖNZŐEK! Igen, nem kértétek...

 Főleg ezek az emberek vannak most nagyon megsértve, kivéve egyet, ha ő is olvassa, remélem tudja hogy róla van szó. Igen, őt nagyon bánom, hogy megbántottam, de azok felé nem érzek lelkiismeret  furdalást, akik kavartak, ne haragudjatok! De úgy voltunk vele, hogy vagy mindenkinek elmondjuk vagy senkinek.Úgy voltunk vele, vagy mindenkinek hozunk autogrammot vagy senkinek.
Mégis lenyeltük és csináltuk tovább. Vagy amikor elmentem Gyurival a saját pénzünkön a Rádióba többször is és az időnket, pénzünket erre szánva elmentünk adásba, hogy minél többen legyünk, felfigyeljenek ránk,hogy később annyian legyünk, hogy más helyre mehessünk tartani a  bulikat, vagy éjszakába bulikat csinálhassunk (ehhez az kell hogy sokan legyünk) és néhányan arra se vettétek a  fáradtságot, hogy hallgassátok...igen nagyon rosszul esett, de lenyeltük, egy szót se szóltunk...fogalmatok sincs arról mi munka van abban, hogy minden alkalommal közel 30-35 fő van a bulikon, vagy most ebben a buszszervezésben. Sokatoknak a jegyre se volt gondja, azt is el lett intézve...és ezt kapjuk Tőletek.
Hangsúlyozom ez a  levél elsősorban azoknak szól akik megbántódtak, nem azoknak akik értékelték a munkánkat, ők adnak nekünk erőt. De ma igen elgondolkoztam azon, miután megkaptuk, hogy gusztustalanul ártvertünk Titeket, és hogy önzőek vagyunk  hogy csináljuk e tovább...
Mi Nektek akartuk megoldani a lejutást, és hogy azok is lejuthassanak könnyebben akik még nem voltak Thomas koncerten. Hangsúlyozom, nekem is ez volt az első olyan koncertem amit igazán élveztem. A Kapcsolat koncerten rosszul lettem mert olyan nem engedett előre aki már a 100.ik koncerten volt és nem kaptam levegőt rosszul lettem, mert mindenki magasabb volt nálam,  Alsóörsön pedig igazán félhakni volt 5 dallal...ennyi.
Érdekes módon azokra nem orroltok, akik tudták, hogy mikor megy Thomas Ferihegyről és nem szóltak Nektek! Igen, volt aki tudta....mi nem, nekünk se szóltak, mégsem sértegetjük őket, úgy ahogy Ti minket.

Igen, tudjuk, Ti nem kértétek...igen nem kértétek hogy szervezkedjünk. De mégis jó volt hogy nem volt gondotok az utazásra, esetleg a jegyre...
Tudjátok azt sem értjük, hogy miért pont azok vannak felháborodva ELSŐSORBAN (kivéve azt a egy főt) akik még életükbe nem voltak nálunk, vagy kavartak? Ha lett volna lehetőségünk arra, hogy több embert bevigyünk, őket nem vittük volna be akkor sem, hanem azokat vittük volna be, akik rendszeresen részt vesznek a bulikon, vagy mert messzi lenne nekik a bulikra lejárni, legalább támogatnak minket, értékelik a munkánkat.
Miért van az, hogy  a legtöbbetek gratulált, és értékelte a munkánkat, pedig ők is be szerettek volna jutni vagy nekik is az első koncert volt...

Nagyon sajnáljuk, hogy páran ezt így reagáltátok le, ahogy. Ha ezek után sem értitek meg azt, hogy ez az egész nem olyan egyszerű akkor nem fogunk többet magyarázkodni. Inkább csináljuk azokért tovább akik értékelték ezt a Fanbusz Projektet.
Eddig bárki kívülállónak meséltem, hogy egyesek hogy reagálták le  a dolgokat, le voltak döbbenve, azt mondták: dehát Ti szerveztétek, nagyon sokat dolgoztatok vele és hogy néhányan igen gyerekesen reagáltok...gondolkozzatok el azon, higy Ti mit tetettek a klubbért, vagy azért hogy  ami munkánk könnyebb legyen és után kiabáljatok ránk kígyót-békát!

Azoknak pedig még egyszer szeretném megköszönni a rengeteg köszönőlevelet, akik támogattak minket! Örülünk, hogy legalább Nektek sikerült örömet okoznunk!

                                                 Írta; Pancsi, 2010. november 23.

 
Számláló
Indulás: 2009-03-15
 
Társoldalak
 
Naptár
2018. Július
HKSCPSV
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
Kutyanévnaptár
 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!